Menu

Reserveren

Voor reserveringen kunt u telefonisch contact opnemen (00351-913926015) of het contactformulier invullen. Na reservering ontvangt u van ons een bevestiging per email die u voor akkoord dient te retourneren. De reservering is definitief na ontvangst van de aanbetaling.

Betalingsvoorwaarden:
De aanbetaling bij reservering bedraagt 25% van de totale reissom met een minimum van € 50,-. Het restant van de reissom dient u uiterlijk 6 weken voor de aankomstdatum te voldoen.

Annuleringsvoorwaarden:
Tot 6 weken voor de aankomstdatum bedragen de annuleringskosten 25% van de totale reissom met een minimum van € 50,-. Binnen 6 weken tot 1 week voor de aankomstdatum bedragen de annuleringskosten 75% van de totale reissom. Binnen 1 week voor de aankomstdatum bedragen de annuleringskosten 100% van de totale reissom.

Wij adviseren u een reis- en annuleringsverzekering af te sluiten.

Reservering huurauto:
Wij kunnen de reservering van uw huurauto voor u verzorgen. Als u uw wensen aan ons doorgeeft sturen wij u een prijsopgave. De minimale huurperiode bedraagt 3 dagen. Het is mogelijk om de auto bij ons huis te laten afleveren en/of weer te laten ophalen. Als u er de voorkeur aangeeft om u huurauto zelf te reserveren, klik dan hier en u reserveert de auto rechtstreeks bij Sunny Cars.

Transfer vliegveld Faro:
Wij kunnen u ophalen of wegbrengen naar het vliegveld van Faro. De kosten hiervan bedragen € 35,- per rit tot maximaal 4 personen. Als u hiervan gebruik wilt maken, wilt u dit dan zo spoedig mogelijk aan ons doorgeven. De kosten van de transfers kunt u betalen tijdens uw verblijf.

Vluchten naar Faro:
Er vliegen verschillende maatschappijen op Faro. Vanuit Nederland kunt u vliegen met Transavia of Ryanair. Vanuit Belgie kunt u vliegen met Ryanair of Brussels Airlines. Ook kunt u voor tickets kijken op Chaser.nl. Meer informatie over de luchthaven Faro vindt u hier.