Menu

Nieuws

Zoover Award 2017 (19 maart 2018)

We zijn erg blij met het winnen van de Zoover Award 2017. Enorm bedankt voor alle mooie recensies.

Natuurlijk gaan we ook dit jaar weer onze uiterste best doen om onze gasten een fantastisch verblijf te bezorgen.
Klik hier als je de recensies wilt lezen of een recensie wil toevoegen.

Golf Stay & Play Arrangement (2 oktober 2017)
 In de maand maart 2018 kunt u weer profiteren van ons Stay & Play arrangement. Een verblijf in onze villa, gecombineerd met 3 greenfees en 10% korting op uw huurauto. Klik hier voor meer informatie.

Nieuw: Wandelweek Oost-Algarve! (23 februari 2017)
Samen met onze collega’s van B&B Casal da Eira bieden we vanaf nu,  in het voor- en najaar, een hele leuke en gevarieerde wandelweek in de Oost-Algarve aan. Klik hier voor meer informatie.

Golf Stay & Play Arrangement (3 oktober 2016)
 In de maand maart 2017 kunt u weer profiteren van ons Stay & Play arrangement. Een verblijf in onze villa, gecombineerd met 3 greenfees en 10% korting op uw huurauto. Klik hier voor meer informatie.

Artikel Algemeen Dagblad over Zoover Awards (19 juli 2016)
Wij zijn dit jaar met nog 12 collega’s genomineerd voor de Zoover Award, beste Bed & Breakfast van Portugal. Vanzelfsprekend zijn we trots en blij met deze nominatie die we dankzij de mooie recensies van onze gasten hebben verdiend. In de voorgaande jaren werden de Zoover Awards uitgereikt aan de hoogst gewaardeerde B&B’s, waaronder Villa Laguna. Dit jaar heeft Zoover besloten om de  hoogst gewaardeerde B&B’s te nomineren en vervolgens te gaan werken met een stemronde via een aparte (door derden gesponsorde) website waarbij de emailadressen van de stemmers verstrekt kunnen worden aan derden. De B&B met de meeste stemmen en/of de hoogste waardering krijgt de award.  Wij hebben, met een aantal andere genomineerden, besloten hier niet aan mee te werken en onze nominatie terug te trekken. De awards zouden toegekend moeten worden aan de best gewaardeerde B&B’s en niet aan de B&B’s die de meeste stemmen weten te bemachtigen.  Wij denken dat dit afbreuk doet aan de objectiviteit van Zoover en dus ook aan de award. Daarnaast willen wij niet dat de emailadressen gebruikt kunnen worden door derden. Inmiddels hebben het Algemeen Dagblad en een aantal andere kranten hier een artikel over geplaatst.

Natuurlijk willen wij nog wel heel graag beoordelingen ontvangen maar dan graag via de reguliere site van Zoover en op Tripadvisor. Wij zouden het zeer op prijs stellen als onze gasten een beoordeling op één of beide websites willen achterlaten. Dat is de mooiste award die we kunnen krijgen. Klik hier voor Zoover en hier voor Tripadvisor.

Zin in een avontuurlijke jeepsafari? (21 april 2015)
Dat kan met Extremo Ambiente. Halve- of hele dagtochten eventueel gecombineerd met een boottrip. Zo wordt je vakantie bij ons nóg leuker! Klik hier voor meer informatie.

Boek nu ons Stay & Play Arrangement! (4 november 2015)
Een week genieten van een heerlijk verblijf in onze B&B en spelen op 3 prachtige golfbanen in maart 2016!
Klik hier voor meer informatie.

Hammandoeken! (17 juli 2015)
Ze zijn binnen! Vanaf vandaag kunnen onze gasten gebruik maken van deze prachtige hamman doeken. Heerlijk voor bij het zwembad en het strand. We doen er ook nog een handige strandtas te leen bij, voor nóg meer gemak!

Hamman Beach Towels

Aquafun Ilha de Tavira (5 juni 2015)
Binnenkort opent Aquafun Ilha de Tavira. De zomer wordt nu nóg leuker. Voor meer informatie klik hier.

Aquafun Ilha de Tavira

Fado com História in Tavira (16 april 2015)
Tijdens je bezoek aan Tavira kun je genieten van een Fado voorstelling gecombineerd met een stukje geschiedenis over Fado. Zo wordt je bezoek aan Tavira nóg leuker! Voor meer informatie klik hier.

Fado_com_Historia_Jan15

Rituals producten (2 februari 2015)
Vanaf vandaag verwennen wij onze gasten met Rituals producten in de badkamer, omdat ze het waard zijn!

Bezoek het prachtige Lissabon! (10 januari 2015)
Lissabon is een prachtige stad en zeker een bezoek waard. Waarom niet een een bezoek aan Lissabon combineren, aan het begin of het eind, van je verblijf bij ons. De treinreis van en naar Faro is slechts 3 uur en de kaartjes zijn erg goedkoop. Wil je meer informatie vraag het ons gerust.

Ponte 25 de Abril Line 28 through the old town View at Alfama

Mosteiro dos Jeronimos Torre de Belém View at the old town and the castelo Sao Jorge

Villa Laguna vanuit de lucht (21 december 2014)
Ricardo en Bruno van In My View hebben onze B&B vanuit de lucht in beeld gebracht. Klik hier voor de foto’s. De video volgt dus houdt onze website en Facebook pagina in de gaten.

Video Praia da Fuseta – Ria Formosa (4 juli 2014)
Klik hier voor een prachtig filmpje van het strand van Fuseta en de Ria Formosa. Nog één brok natuur.

Winnaar Zoover Award 2014! (23 april 2014)
Wij zijn heel erg blij (en ook wel een beetje trots) dat wij beoordeeld zijn als de nummer 1 Bed & Breakfast van Portugal. We bedanken alle gasten voor het geven van hun beoordelingen en we gaan er natuurlijk alles aan doen om ook volgend jaar deze titel weer in de wacht te slepen.

Rondreis Andalusie-Algarve (7 januari 2014)
Samen met een aantal andere Nederlands sprekende B&B eigenaren in Andalusie (Spanje) hebben wij een rondreis samengesteld waarbij je verschillende B&B’s kunt combineren. Een paar dagen in de buurt van Sevilla en daarna lekker bij ons uitrusten of een groot deel van Andalusie bezoeken, alles is mogelijk. Kijk hier voor meer informatie.

De oude stad van Faro is een bezoek zeker waard! (29 november 2013)
Het is nu nóg leuker om de oude stad van Faro te bezoeken. De 30 minuten durende recital van Joao Cuna met zijn Guitarra Portuguesa is meer dan de moeite waard en heel leerzaam. Daarna heerlijk genieten van het prachtige uitzicht op de Ria Formosa vanaf het terras van Café O Castelo.

Uitzicht vanaf Café O Castelo

World Travel Awards 2013 (30 september 2013)
Goed nieuws voor het toerisme in de Algarve. Dankzij de Algarve heeft Portugal net als vorig jaar twee belangrijke awards in de wacht kunnen slepen: Europe’s Leading Golf Destination en Europe’s Leading Beach Destination. Dit soort positieve berichten kan Portugal zeker gebruiken.

  Europe's Leading Beach Destination  Europe's Leading Golf Destination

Vernieuwde website! (16 september 2013)
Het is u misschien al opgevallen maar onze website is geheel vernieuwd en wij zijn blij met het resultaat. We vinden de website niet alleen mooi, hij is ook zeer gebruiksvriendelijk voor onze bezoekers. Ook onze nieuwsbrief wordt in een nieuw jasje gestoken. De eerstvolgende nieuwsbrief volgt later deze maand. U kunt u nu eenvoudig aanmelden via de site.

Croquet Club Bela Romao (10 septemer 2013)
Op slechts een paar minuten rijden van Villa Laguna ligt de enige Croquet Club van Portugal waar u niet alleen het spel croquet kunt spelen maar ook overheerlijk (tapas) kunt eten op vrijdagavond. Wij zijn inmiddels lid geworden van Bela Romao Croquet Club zodat onze gasten nu ook kunnen genieten van deze bijzondere lokatie. Lees meer>>

Villa Laguna winnaar ‘Met Vier in Bed’ (2 augustus 2013)
Wij zijn verheugd u te kunnen melden dat wij de winnaars zijn van het Vlaamse TV programma “Met Vier in Bed” van VTM. In het programma worden 4 B&B eigenaren gevolgd die bij elkaar gaan logeren en elkaars accommodatie beoordelen. In mei waren de opnamen die ongeveer 1,5 week in beslag hebben genomen.  De uitzendingen waren van maandag 29 juli tot en met donderdag 1 augustus waarbij elke avond aandacht werd besteed aan één van de B&B’s. Wij trapten af op maandag en zijn de volgende dagen op bezoek gegaan bij onze collega’s. Op donderdagavond werden wij uiteindelijk (nipt) uitgeroepen tot winnaar.  Op de site van Met Vier in Bed of op onze Facebook pagina kunt u nog een aantal korte videofragmenten terugzien.