Menu

Golf

De Algarve is een paradijs voor golfers vanwege het heerlijke klimaat en de grote hoeveelheid golfbanen. De banen zijn kwalitatief goed en prachtig gelegen. In de Oost-Algarve liggen, tussen Tavira en de Spaanse grens zes uitstekende 18 holes golfbanen: Castro Marim Golfe, Quinta do Vale, Benamor Golf, Quinta da Ria en Quinta de Cima en Monte Rei. In onze tuin hebben wij een oefengreen van ca. 60 m2 met 5 holes en we beschikken over hulpmiddelen om uw techniek te verbeteren.

Practice green Villa Laguna Quinta da Ria, Tavira Benamor Golf, Tavira Castro Marim Golf

Wij kunnen de greenfees voor u verzorgen tegen de meest scherpe tarieven. Ook kunnen wij voor u clinics of lessen reserveren bij de Nederlandse golfpro Bart van der Wind, van East Algarve Golf Academy, om kennis te maken met de golfsport of het verlagen van uw handicap. Het is ook mogelijk via hen (halve) golfsets te huren. Bijna elke donderdag organiseren zij een vriendschappelijke wedstrijd met aansluitend lunch of diner waar wij zelf ook graag aan deelnemen.

Samen met East Algarve Golf Academy hebben wij, voor de periode van november tot en met april, een fantastisch golfarrangement samengesteld. Een uitgebalanceerd golfprogramma om uw spel te verbeteren, gecombineerd met een ontspannen verblijf in onze villa tegen een “last-minute” prijs. Klik hier voor meer informatie.